PVC Visitekaartjes

PVC Kaart

PVC visitekaartje van Mybusinesscard

Een duurzame en effectieve oplossing

PVC visitekaartjes zijn dé digitale visitekaartjes van deze tijd! Hiermee vergroot je gemakkelijk de efficiëntie van je verkoop en blijf je in contact met klanten en leads. Bij aankoop van onze PVC visitekaartjes draag je ook bij aan een groenere toekomst. Voor elke aankoop wordt namelijk een donatie gedaan aan Trees for All, een organisatie waarmee we samenwerken om de CO2-uitstoot te verminderen en bossen te herstellen.

Bovendien zijn ze waterdicht en voorzien van NFC technologie. Zo deel je supersnel en duurzaam jouw contactgegevens met één tap of QR scan! Geen papierafval meer, alleen maar duurzame en stijlvolle PVC visitekaartjes van Mybusinesscard.

PVC visitekaartje laten ontwerpen

Maak een blijvende indruk op jouw klanten en zakenpartners met een PVC visitekaartje van Mybusinesscard die écht opvalt. Bij ons hoef je niet te kiezen uit standaard ontwerpen, want wij creëren samen met jou een uniek en persoonlijk visitekaartje dat past bij jouw bedrijf en jouw stijl. Zo zorgen we samen voor een onvergetelijke indruk.

De voordelen van onze PVC visitekaartje

Bij Mybusinesscard vinden we dat visitekaartjes niet alleen nuttig moeten zijn, maar ook een weerspiegeling moeten zijn van jouw persoonlijke en professionele stijl. Daarom hebben onze PVC visitekaartjes niet alleen een eigentijds en strak ontwerp, maar bieden ze ook nog eens een heleboel voordelen.

PVC kaartjes laten drukken: zo werkt het

Het laten drukken van jouw PVC visitekaartjes een fluitje van een cent. Allereerst vraag je gemakkelijk een offerte aan via onze website. Na akkoord op de offerte kun je jouw ontwerp uploaden en dan nemen wij het vanaf daar over.

Wij produceren jouw PVC visitekaartjes met de grootste zorg en leveren ze in een handige opbergbox bij je af. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit en presenteer je jouw bedrijf op een professionele manier.

Grote aanvraag?
Vraag een offerte op maat aan

We weten als geen ander dat geen enkele klant hetzelfde is. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak aan waarbij ons team graag met je meedenkt en je voorziet van advies op maat. Of je nu een start-up bent die op zoek is naar een kleine oplage PVC visitekaartjes of een groot bedrijf dat er duizenden nodig heeft, wij staan voor je klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij snel schakelen en de beste oplossing bieden. Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat!