Excelleer je bedrijf met de gepersonaliseerde visitekaarten

Maak een sterke teamindruk met gepersonaliseerde visitekaartjes

De gepersonaliseerde visitekaartjes kunnen bedrukt worden in de huisstijl van jullie bedrijf. Deze manier van netwerken maakt mogelijk binnen enkele seconden gegevens te delen met de toekomstige relatie. Wanneer je de kaart tapt of scant ontstaat er een pop-up naar de digitale omgeving van Mybusisnesscard. Open de pop-up en sla het profiel op. Daarnaast is het mogelijk om direct je eigen gegevens te delen aan de hand van de “deel mijn gegevens” knop.

Hoe werkt het?

Mybusinesscard maakt het mogelijk gegevens te delen met een simple tap of scan.

Plaats een order

De eerste stap is om een order te plaatsen via de webshop of het aanvraagformulier. De minimum aantal visitekaartjes is 5.

Web Design

Laat het designen over aan onze in-house specialist. Gelieve het logo, huisstijl en andere voorkeuren te delen met ons team.

Wij printen

We leveren de kaarten in drukwerkkwaliteit. Houdt in dat we de meest geavanceerde druktechnieken toepassen om de beste afwerking te behalen.

Wij leveren

We leveren de visitekaartjes binnen 2 werkweken bij gepersonaliseerde kaarten.

All-IN Dashboard

De online omgeving van Mybusinesscard geeft inzicht in alle kaarten met het Admin account. Middels de online omgeving is het mogelijk om eenvoudig aanpassingen te doen, geeft het inzicht in het netwerkactiviteit en is het mogelijk om alle kaarten uniform te managen.

Contact ons

Wij zijn hier om te helpen

Van strategie tot uitvoering, we zijn er om jullie branding targets te behalen.