Eco kaart

Duurzame visitekaartjes van Mybusinesscard

Wil jij dat jouw bedrijf opvalt tussen de massa? Kies dan voor de bamboe visitekaartjes van Mybusinesscard! Niet alleen zijn deze kaartjes milieuvriendelijk, maar ook nog eens voorzien van NFC-technologie, waardoor je snel en gemakkelijk contactgegevens kunt uitwisselen zonder papier.

Simpel, effectief en duurzaam

Wist je dat er wereldwijd jaarlijks zo’n 10 miljard papieren visitekaartjes worden gedrukt? Dat is echt een bizar aantal en het milieu wordt er niet blij van. Het produceren van die papieren kaartjes zorgt namelijk voor een enorme uitstoot van CO2, zo’n 6,6 miljoen ton per jaar. Dat is alsof er 1,5 miljoen vervuilende auto’s extra op de weg rondrijden.

Maar gelukkig kan het ook anders! Met de bamboe visitekaartjes van Mybusinesscard kun je op een groene en duurzame manier netwerken. En wist je dat onze kaartjes wel tien keer langer meegaan dan die papieren flutkaartjes? Zo bespaar je niet alleen het milieu, maar ook nog eens flink wat geld. En dat alles terwijl je opvalt tussen al die saaie, papieren visitekaartjes met jouw unieke en natuurlijke bamboe kaartjes.

Zij gingen u voor

Al meer dan duizend merken dragen bij aan een groene toekomst met Mybusinesscard.

Trees for all, verrijk de natuur

Bij Mybusinesscard zijn we niet alleen gericht op het bouwen van duurzame relaties, maar ook op het bouwen van een betere wereld. Want bij ons draag je niet alleen bij aan je eigen succes, maar ook aan de gezondheid van onze planeet. Bij elke aankoop van onze milieuvriendelijke visitekaartjes planten we bomen in samenwerking met Trees for All. Dit betekent dat elke keer dat je ons visitekaartje uitdeelt, je tegelijkertijd bijdraagt aan het verminderen van CO2-uitstoot en het creëren van een gezondere planeet.

Kaarten voor uw team?

Met onze jarenlange ervaring zijn grote aanvragen van onze klanten geen enkel probleem voor ons. Onze klantenservice staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en te helpen bij het personaliseren en bestellen van jouw eigen visitekaartje. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog jouw eigen unieke NFC visitekaartje! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via onze supportpagina.