Metalen kaart

Metalen visitekaartjes van Mybusinesscard

Ben jij klaar om jouw visitekaartjes-spel naar een hoger niveau te tillen? Dan zijn onze metalen visitekaartjes een absolute must-have! Bij ons kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment van metalen visitekaartjes, die geproduceerd zijn met de nieuwste printtechnologieën voor de meest indrukwekkende resultaten.

Metalen visitekaartjes laten ontwerpen

Bij ons kun je je eigen metalen visitekaartje ontwerpen zoals jij het wilt. Of je nou gaat voor een super strakke look of juist een vet design, wij zorgen ervoor dat het er fantastisch uitziet. Onze Embossed en Debossed printtechnieken geven het kaartje een extra luxe uitstraling die indruk maakt. We garanderen alleen de hoogste kwaliteit en duurzaamheid voor al onze metalen visitekaartjes, en het matzwarte ontwerp past perfect bij elke stijl.

Bij het ontwerpen van een metalen visitekaartje kun je helemaal los gaan en verschillende kleuren, afbeeldingen en lettertypes gebruiken om iets te creëren dat helemaal bij jou en je bedrijf past. En omdat we alleen hoogwaardige materialen en productietechnieken gebruiken, weet je zeker dat jouw visitekaartje niet alleen opvalt, maar ook nog eens duurzaam is.

De voordelen van metalen visitekaartjes

Met jouw NFC metalen visitekaartje deel je contactinformatie met slechts één tik of scan. Je kunt jouw gegevens altijd en overal aanpassen. En terwijl je dit doet, draag je ook bij aan een beter milieu. Met andere woorden, onze digitale visitekaartjes hebben vele voordelen!

Metalen visitekaartjes laten drukken: zo werkt het

Bij ons kun je jouw metalen visitekaartje helemaal zelf ontwerpen en laten drukken. Onze experts checken jouw ontwerp op haalbaarheid en kwaliteit. Als het ontwerp akkoord is, gaan we aan de slag met de productie van jouw metalen visitekaartjes met de nieuwste print- en NFC-technologie.

Bij Mybusinesscard vinden we duurzaamheid super belangrijk. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige materialen die aan strenge milieueisen voldoen voor onze metalen visitekaartjes. Zo weet je zeker dat jouw visitekaartjes een lange tijd meegaan en milieuvriendelijk zijn.

Grote aanvraag?
Vraag direct een offerte aan

Bij Mybusinesscard hebben we geen ‘one-size-fits-all’ mentaliteit. Wij geloven dat iedereen een uniek visitekaartje verdient dat bij hun stijl past. Bekijk ons assortiment en kies het metalen visitekaartje dat het beste bij jouw wensen en behoeften past. En als je een grote bestelling wilt plaatsen, vraag dan direct een offerte op maat aan. Wij helpen je graag verder.