Duurzame Visitekaartjes

Eco kaart

Duurzame visitekaartjes van Mybusinesscard

Wil jij dat jouw bedrijf opvalt tussen de massa? Kies dan voor de bamboe visitekaartjes van Mybusinesscard! Niet alleen zijn deze kaartjes milieuvriendelijk, maar ook nog eens voorzien van NFC-technologie, waardoor je snel en gemakkelijk contactgegevens kunt uitwisselen zonder pen en papier.

Simpele, effectieve en duurzame oplossing

Wist je dat er wereldwijd jaarlijks zo’n 10 miljard papieren visitekaartjes worden gedrukt? Dat is echt een bizar aantal en het milieu wordt er niet blij van. Het produceren van die papieren kaartjes zorgt namelijk voor een enorme uitstoot van CO2, zo’n 6,6 miljoen ton per jaar. Dat is alsof er 1,5 miljoen vervuilende auto’s extra op de weg rondrijden.

Maar gelukkig kan het ook anders! Met de bamboe visitekaartjes van Mybusinesscard kun je op een groene en duurzame manier netwerken. En wist je dat onze kaartjes wel tien keer langer meegaan dan die papieren flutkaartjes? Zo bespaar je niet alleen het milieu, maar ook nog eens flink wat geld. En dat alles terwijl je opvalt tussen al die saaie, papieren visitekaartjes met jouw unieke en natuurlijke bamboe kaartjes.

Trees for all: verrijk de natuur

Bij Mybusinesscard zijn we niet alleen gericht op het bouwen van duurzame relaties, maar ook op het bouwen van een betere wereld. Want bij ons draag je niet alleen bij aan je eigen succes, maar ook aan de gezondheid van onze planeet. Bij elke aankoop van onze milieuvriendelijke visitekaartjes planten we bomen in samenwerking met Trees for All. Dit betekent dat elke keer dat je ons visitekaartje uitdeelt, je tegelijkertijd bijdraagt aan het verminderen van CO2-uitstoot en het creëren van een gezondere planeet.

Bekijk ons assortiment

Bij ons heb je de vrijheid om jouw visitekaartje volledig naar eigen smaak te ontwerpen. Geen standaard sjablonen, maar een ruim assortiment aan ontwerpen en kleuren om uit te kiezen. Of nog beter: upload jouw eigen ontwerp en maak jouw visitekaartje volledig uniek! Zo laat je niet alleen zien dat je om duurzaamheid geeft, maar ook dat je stijl hebt. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou geen indruk maken op zijn of haar contacten? Of je nu op een trendy netwerkevenement bent of een formele zakelijke bijeenkomst bijwoont, met onze bamboe visitekaartjes ben je altijd klaar om jouw duurzame imago uit te stralen.

Duurzaam én functioneel

Naast het redden van de planeet, willen we ook jouw leven een stuk gemakkelijker maken! Met ons duurzaam visitekaartje ben je niet alleen milieuvriendelijk bezig, maar heb je ook nog eens de mogelijkheid om snel en eenvoudig visitekaartjes te bestellen en te beheren via onze website. Of je nu onderweg bent naar een zakelijke bijeenkomst of netwerkevenement, je hebt altijd jouw contactgegevens binnen handbereik. Bovendien hoef je niet langer te sjouwen met stapels papieren visitekaartjes.

Grote bestelling?
Vraag direct een offerte aan

Wil jij jouw bedrijf duurzaam presenteren en meteen een grote bestelling plaatsen van onze milieuvriendelijke visitekaartjes? Dan kun je bij Mybusinesscard direct een offerte aanvragen en profiteren van onze scherpe prijzen en snelle levertijd. Laat jouw klanten en zakenpartners zien dat jij om het milieu geeft en bestel vandaag nog jouw duurzame visitekaartje!