Gepersonaliseerde kaarten

Gepersonaliseerde kaarten voor het team

Toch liever uw eigen logo fysiek op de kaart geprint? Geen probleem! MyBusinesscard maakt het mogelijk de kaart geheel naar wens te personaliseren. Daarbij helpen we graag een handje! U kunt hiervoor kosteloos gebruik maken van onze designexperts. De gepersonaliseerde kaart heeft dezelfde functionaliteit als onze andere businesscards. Doormiddel van de NFC-functie en QR-code deelt u binnen enkele seconden uw contactgegevens. Als zakelijke klant kunt u doormiddel van een admin account uw gegevens in real-time beheren en heeft u inzicht in het aantal scans.

Hoe werkt het?

U bestelt.

De eerste stap is om een order te plaatsen op de website met het aantal visitekaarten dat u denkt nodig te hebben. Mocht u niet weten hoeveel u nodig heeft? Neem dan contact op met het contactformulier. De minimale order voor gepersonaliseerd is 5 kaarten.

Wij ontwerpen.

Laat het ontwerpen over aan de designspecialist. Voorzie ons van uw logo en huisstijl. Heeft u zelf een design? Dan zorgen wij ervoor dat u de juiste afmetingen doorkrijgt.

Wij printen.

Wij printen uw kaarten en beveiligen deze in alle precisie. U kunt hier een keuze maken tussen een matte of glans uitstraling.

Wij leveren.

Wij houden u op de hoogte van de status van uw bestelling. Daarnaast ontvangt u een track-and-trace code om uw bestelling live te volgen.

Vragen?

Vul het contactformulier in. Ons team streeft ernaar zo snel mogelijk terug te komen op uw vraag.

Name *
Dit is een verplicht veld
Email *
Please enter a valid email address.
Subject *
Dit is een verplicht veld
Message *
Dit is een verplicht veld

24/7 support

Wij staan 24-7 klaar voor al uw vragen.

Gratis Design

Onze designer kijkt vanuit strategisch oogpunt naar uw huisstijl. Op basis hiervan volgt een vrijblijvend design.

Beheer uw kaarten

U heeft de mogelijkheid al uw digitale profielen te beheren in uw Admin account.